Hirdetés

Brutális részletek az angyalföldi gyilkosságról: kegyetlen módon végezhetett fiatal barátnőjével Róbert

Nap Híre portré Nap Híre

Az információk szerint a 36 éves gyilkos először megverte, majd késsel megszurkálta barátnőjét.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, csütörtök éjjel holtan találtak egy 27 éves nőt egy XIII. kerületi lakásban. A fiatal lány meggyilkolásával volt barátját, Türk Róbert Dánielt vádolják, aki ellen hajtóvadászatot indított a rendőrség. A férfit napok óta nem találják.

A Tények információi szerint a férfi egy veszekedés közepette először megverte, majd felkapott egy kést és megszurkálta vele barátnőjét. A riport szerint a férfi feltehetőleg féltékenység miatt esett neki a fiatal áldozatának, akivel alig néhány hónapja ismerték egymást. 

A gyilkosság idejében a ház lakói sikolyokat hallottak a harmadik emeleti lakásból, ám veszekedést nem lehetett hallani. A szörnyűség után a rendőrök nem tudtak bejutni a lakásba, ezért betörték az ajtót. Ekkor találták meg a fiatal nő vérbe fagyott holttestét. A gyanú pillanatok alatt Petra új barátjára terelődött, akit azóta mintha a föld nyelt volna el. 

Türk Róbert ugyanis a gyilkosság után elmenekült, ellene hajtóvadászat indult. A rendőrök napok óta hatalmas erőkkel keresik, figyelik a családját, a rokonait, a telefonját és a bankkártyája adatait is. Egy volt nyomozó szerint, ha a férfi nem lett öngyilkos, akkor meg fogják találni. A bujkáláshoz ugyanis sok pénz kell, ami Türk Róbertnek nincs.

A hírek szerint a telefonját már sikerült bemérni, utoljára egy barátjának üzent, akinek bevallotta, hogy hatalmas ostobaságot követett el. Ezután kikapcsolhatta a telefonját, a nyomozók most a férfi bankkártyaadatait és a térfigyelő kamerákat nézik. Ellenőrzik továbbá az útlevelét is, hogy azzal átlépte-e a határt.

A gyilkosság nyilvánosságára hozatala után több bejelentés is érkezett a férfi hollétéről. Pénteken bejelentést tett egy nő, hogy látta a férfit a XIII. kerületben, a rendőrök azonnal átfésülték Angyalföldet, de a férfit nem találták meg. Valaki pedig a Margit-szigeten, egy hostelben ismerte fel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés