Hirdetés

Félbe kellett szakítani az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottjának kihallgatását

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Kimerült, ezért nem tudott koncentrálni a kérdésekre.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, július 13-án éjjel Budapesten, egy Véső utcai lakásban holtan találtak egy fiatal nőt, M. Petrát. A rendőrséget a feltételezett elkövető, T. Róbert értesíthette, aki ezt követően napokra eltűnt. Utána hajtóvadászatot indítottak, végül öt nappal később a Római-parton fogták el. A rendőrség tájékoztatása szerint a 35 éves férfi részletes beismerő vallomást tett. 

Lapunk úgy értesült, a férfit még aznap visszavitték a bűncselekmény helyszínére, ahol egy életnagyságú babán kellett megmutatnia, mi mindent tett az ominózus napon az áldozatával. 

Egy héttel ezelőtt a bíróság elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra, hogy biztosítva legyen a jelenléte a büntetőeljárásban. 

Ma megtörtént T. Róbert első kihallgatása, amit a Blikk szerint félbe kellett szakítani, mert a férfi kimerült, így nem tudott koncentrálni a kérdésekre. 

A feltételezett elkövető ügyvédje, Somos Zoltán szerint hosszú kihallgatáson vettek részt, ahol a nyomozók Róbert motivációját igyekeztek feltérképezni. Ha súlyosító körülményt találnak, akkor az alapesetben kiszabható 5–15 év akár életfogytig tartóra is növelhető.

A Blikk úgy tudja, hogy az elkövetéskor használt fegyvert, egy kést még nem találtak meg a rendőrök, és nem is keresik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés