Hirdetés

Lebukása után is összevissza hazudozott az angyalföldi gyilkos

Nap Híre portré Nap Híre

Az angyalföldi gyilkos a szörnyű tette után még olyan üzeneteket hagyott ismerőseinek, amelyek azt sugallták, hogy fiatal párja még életben lehet. Emellett az is kiderült, hogy T. Róbert milliókkal tartozott az ismerőseinek.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, kedden elfogták az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottját. A férfi beismerő vallomást tett, az is kiderült, hogy elfogása előtt öngyilkos akart lenni. Azt is megírtuk, hogy az ügyészség indítványozta a letartóztatását emberölés megalapozott gyanúja miatt.

T. Róbert ügyvédje, Somos Zoltán az RTL Híradónak arról is beszámolt, hogy a férfi a kegyetlen tette után egy búcsúlevelet hagyott a lakásban, melyben leírta, hogy nem tudja, miért követte el a gyilkosságot, és hogy borzasztóan szereti ezt a lány. Leírta azt is, hogy nagyon megbánta a tettét és véget fog vetni az életének. Az ügyvéd elmondása szerint egyébként T. Róbertet megviselték a történtek, megtört, rossz állapotban volt amikor találkoztak. 

Az RTL Híradó információi szerint a férfi a gyilkosságot követően olyan üzeneteket is küldött, amelyek környezetének azt sugallták, hogy a nő még életben van. 

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője közölte, hogy a férfi korábban megszökött a hatóságok elől, amiért akár 15 évnyi szabadságvesztés is járhat. Hozzátette, a gyanúsított személyi körülményei is indokolják, hogy egyhébb kényszerintézkedés nem jöhet szóba. A csatorna úgy tudja, ilyen körülmény az is, hogy a férfi több embernek is milliókkal tartozott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés