Hirdetés

Angeline Jolie ezért menekül Hollywoodból

Garai Kitti portré Garai Kitti

Angelina Jolie elárulta, hogy már nem nagyon van társasági élete, sőt, igazából csak a gyermekei a barátai, és el akar költözni.

A sztárszínésznő egy interjúban arról beszélt, hogy nem igazán él társadalmi életét, a baráti körét pedig a hat gyermeke teszi ki. "Ők állnak hozzám a legközelebb, ők a legközelebbi barátaim" - mondta a 48 éves Jolie a WSJ magazinnak - szúrta ki a New York Post. Hozzátette, hogy mind a heten nagyon különbözőek, azonban ez az ő erősségük. Felidézte, hogy vannak dolgok, amikből az elmúlt időszakban ki kellett gyógyulniuk. 

A színésznő ezután azzal folytatta, hogy a legközelebbi barátai - a gyermekein kívül - menekültek. "Talán hatból négy nő, akivel közel állunk egymáshoz, háborúból és konfliktusból származik".

Mint ismert, Jolie legidősebb gyereke Maddox, aki már 22 éves. Őt követi a 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh, és a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne. Mint ismert, a Brat Pittel való botrányos válása után megkapta a kizárólagos felügyeleti jogot is. 

A színésznő bejelentette: el akarja hagyni Los Angelest

Hivatkozás másolása

Jolie egyébként Hollywoodot mindig is egy egészségtelen helynek tartotta, és azt mondta, "elég sekélyes helyen nőtt fel". "Mivel Hollywood körül nőttem fel, sosem voltam nagyon lenyűgözve tőle" - nyilatkozta korábban.

Az Oscar-díjas színésznő kijelentette, hogy sokkal szívesebben él olyan emberek között, akik nap mint nap megküzdenek az életért, mivel "az életben annyi nehézséggel néznek szembe, ami nemcsak erőt, hanem emberséget is felszínre hoz."

A portál azt írta: Jolie valószínűleg azért akar menekülni, mert ismét több folyamatban lévő jogi csatározásba keveredett volt férjével, Brad Pitt-tel.

Mint ismert, Angeline Jolie és Brad Pitt 2014-ben házasodtak össze, majd 2016-ban adták be a válókeresetet, miután a színésznő azt állította, hogy Pitt bántalmazta őt és két közös gyermeküket is, miközben egy magánrepülőgép fedélzetén tartózkodtak. Jolie korábban többször is hangoztatta, hogy Pitt "verbálisan bántalmazó és fizikailag erőszakos volt a gyerekeivel, amikor részeg volt." A színész tagadta a vádakat, az állításokat pedig még az FBI is vizsgálta, de végül nem emeltek vádat.

A Naphire.hu-n írtunk arról is, hogy Angeline Jolie épp Budapesten forgat, és arról is beszámoltunk, hogy az Operában vagy egy budapesti levesezőben lehet vele összefutni

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés