Hirdetés

Ismét szorul a hurok a Tate-fivérek torka körül, lecsaptak a hatóságok

Nap Híre portré Nap Híre

Ismét őrizetbe vették a Romániában hatósági felügyelet alatt álló Andrew Tate brit-amerikai állampolgárságú influenszert és testvérét, Tristant, mert egy korábbi, szexuális bűncselekményekkel kapcsolatos ügyben európai elfogatóparancsot adtak ki ellenük a brit hatóságok - erősítette meg kedden a román rendőrség.

A Tate-fivéreket keddre virradóra szállították Bukarest melletti házukból a főváros rendőrségi fogdájába a bukaresti táblabírósági ügyészség rendelete alapján. A rendőrségi közlemény szerint Nagy-Britanniában elkövetett szexuális bűncselekmények, áldozataik szexuális kizsákmányolása miatt adtak ki nemzetközi elfogató parancsot ellenük. Az X-en 8,7 millió követővel rendelkező, 37 éves Andrew Tate-et és öccsét, Tristan Tate-et szóvivőjük, Mateea Petrescu szerint egy olyan, 2012-2015-ös ügyben vették most őrizetbe, amelyben annak idején nem emeltek vádat ellenük.

Petrescu a román Antena 3 hírtelevíziónak nyilatkozva kifejezte reményét, hogy a bukaresti táblabíróság nem hagyja jóvá a Tate-fivérek kiadatását, és az ellenük indult jogi eljárás Romániában folytatódik. A testvérpárt és feltételezett bűntársaikat 2022. december 30-án tartóztatták le először Bukarest Voluntari nevű elővárosában. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés