Hirdetés

Robbant a bomba! Letartóztatták a valóságshow sztárt

Nap Híre portré Nap Híre

Romániában vették őrizetbe Andrew Tate influenszert.

Andrew Tate
Andrew Tate Youtube

Az egykori kickboxoló Andrew Tate influenszert és testvérét, Tristant a Szervezett Bűnözést és Terrorizmust Nyomozó Romániai Igazgatóság embercsempészettel és nemierőszakkal kapcsolatos ügy miatt gyanúsítja - írja a Blikk. A két brit férfi mellett két román állampolgárt is őrizetbe vettek.

Andrew Tate akkor vált igazán ismertté, amikor 2016-ban kizárták a Big Brother nevű valóságshow-ból egy olyan videó miatt, amiben rátámadt egy nőre.

A Twitterről, a Facebookról, az Instagramról, a Youtube-tól, valamint a TikTokról is kitoltották nőgyűlölő posztjai miatt, volt, hogy azt írta, hogy a nőknek fel kell vállalniuk a felelősségüket a szexuális zaklatásért.

Legutóbb épp a napokban azzal került be a hírekbe Andrew Tate, hogy a kkörnyezetvédelmi aktivista Greta Thunberget provokálta azzal, hogy 33 autója van, amiről szívesen ad egy listát a svéd lánynak, hogy mekkora a károsanyag-kibocsátásuk. Thunberg így vágott vissza: “Igen, kérlek, világosíts fel, küldj e-mailt a kisfarokenergia@legyeneleted.com-ra”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés