Hirdetés

Most jött a hír: letartóztatták a brutálisan meggyilkolt 17 éves szabolcsi fiú gyilkosát

Nap Híre portré Nap Híre

Letartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság pénteken azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazott, majd meggyilkolt és kirabolt egy 17 éves fiút a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Rétközberencs külterületén.

Szim-Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi május 13-án délután a település egyik kocsmájában találkozott a fiatalkorú sértettel, majd onnan együtt távoztak.

A gyanúsított egy kieső gyümölcsös közelében el akarta venni a sértettől cipőjét és mobiltelefonját, emiatt vita alakult ki közöttük. Ennek során a férfi több alkalommal egy karóval fejen vágta áldozatát, majd a nyakára tekert pólóval megfojtotta - ismertette Szim-Resán Dalma. Hozzátette, a támadó elvette a sértett cipőjét és mobiltelefonját, a holttestet pedig a gyümölcsfák alatt rejtette el.

A szóvivő megjegyezte, a büntetett előéletű gyanúsítottal szemben másik büntetőeljárás is folyamatban van szintén erőszakos, személy elleni bűncselekmény elkövetése miatt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés