Hirdetés

Tényleg megjósolta az HBO sikersorozata Kamala Harris indulását az elnöki székért?

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az élet néha utánozhatja a művészetet, de Kamala Harris alelnök nem az HBO Az alelnök című sorozatában szereplő kitalált politikus, Selina Meyer.

Mivel azonban rengeteg mém és videó kering az interneten, amelyben HBO vígjátéksorozatát és Harrist hasonlítják össze az emberek, így a sorozat készítője kénytelen volt kimondani a nyilvánvalót - írja a CNN.

"Azért ne felejtsétek el, hogy mindezt mi találtuk ki" 

- írta Armando Iannucci, a Veep alkotója és írója, válaszul az X-en (korábban Twitter) egy kommentre, amely Meyer politikai felemelkedését és bukását foglalta össze a szitkomban.

A 2019-ben véget ért sorozatban Julia Louis-Dreyfus alakította Meyert, a női alelnököt, aki végül elnök lett.

Vannak bizonyos párhuzamok Az alelnökkel és a jelenleg kialakult helyzettel kapcsolatban, ezek a jelenetek pedig ismét terjedni kezdtek a közösségi médiában, kifejezetten az, amelyben Louis-Dreyfus mint Meyer tájékoztatja a stábját, hogy az elnök nem pályázik az újraválasztásra, de ő elindul a választáson az elnöki székért.

Harris a múltban már szórakoztatta magát ezekkel az összehasonlításokkal. Louis-Dreyfus támogatásáról tweetelt, amikor az Emmy-díjas színésznő a 2020-as demokrata nemzeti konvenció során beszélt a közönségnek.

Iannucci szintén viccesen reagált egy posztra, amelyben egy személy azt írta, hogy "továbbra is megjósolja a politikai valóságunkat".

"Még mindig dolgozom a befejezésen" - tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés