Hirdetés

Szinte könnyekig hatódott Alekosztól a barátnője: "ő egy különleges ember"

Nap Híre portré Nap Híre

Réka egészen másképpen éli meg a kettőjük kapcsolatát, mint ahogyan a nézők a tévéképernyőn láthatják. 

A TV2 Ázsia Expressz című műsorában szerepelt Alekosz és párja, Varsányi Réka. A sztár legutóbb azzal borította ki a nézőket, hogy elmondta: a műsorban szinte egyáltalán nem cipekedett, ezt a feladatot párjára bízta. Alekosz egyébként is botráőnyairól híres, durván nekiment a tanároknak, majd egy baki miatt szedték szét a kommentelők. 

Réka azonban így is fülig szerelmes Alekoszba, és szerette volna megmutatni a celebnek, hogy nemcsak bulizós oldala van, hanem küzdeni is nagyon tud - írja a Blikk

Az édesanya a könnyeivel küzdve mesélt a megélt nehézségeiről, hiszen két gyermeket nevelt egyedül, miközben a magány emésztette - azonban aztán találkozott a VV-sztárral.

"Amikor Alekosz belecsöppent az életembe, felélesztette bennem ezt a küzdeni akarást és újra megláttam, hogy lehetek valaki számára újra szép. Ez nagyon sok idő után először fordult velem elő. Ezért is tudtam, hogy ő egy kivételes ember és nekem nagyon sokat adott. Azt gondolom, hogy lassan kezdi felfedezni bennem ezt a harcost és remélem, hogy ezt az oldalamat is megszereti" 

– vallotta be az édesanya.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés