Hirdetés

"Nem a Kucsi keze!" - úgy tűnik, újra szerelmes Alekosz exe

Nap Híre portré Nap Híre

Nem tudni, ki lehet a titokzatos férfi, de Réka sugárzik a boldogságtól.

Éppen egy napja számoltunk be arról, hogy Alekosz egy fotóval mutatta be - vélhetően - új barátnőjét. Most azonban volt párjáról, Varsányi Rékáról érkezett örömhír: úgy néz ki, rá is rátalált a szerelem. 

Bár az Ázsia Expresszben az utolsó forgatási napján Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata rendeződni látszott a számos szakítás után, végül mégis elengedték egymás kezét a műsor után. A forgatások után Réka otthonában Kucsera Gábor tűnt fel, ami miatt többen találgatni kezdtek, hogy talán több is alakulhatott köztük az Ázsia Expressz után barátságnál. A páros azonban tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondták, hogy nincsenek együtt. 

Úgy tűnik, most a kétgyermekes édesanyára tényleg rátalált a szerelem. Az Instagram-oldalán egy sejtelmes fotót tett közzé, amelyen egy titokzatos férfi nyújtja neki éppen a kávéját, cserébe Réka pedig egy szívecskét mutat neki - szúrta ki a Blikk

Egyelőre nem árult el részleteket arról, hogy kinek az oldalán találta meg újból a boldogságot, viszont a pletykákat megelőzve a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében leszögezte:

"A kéz nem a Kucsi keze!!!".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés