Hirdetés

Alekosz brutális jelenetet rendezett, soha nem volt még ekkora dráma az Ázsiai Expresszben

Nap Híre portré Nap Híre

A botrányhős nagyon kiborult a műsorban, mert úgy érezte, hogy a párja, Varsányi Réka meggyalázta a kapcsolatukat. 

A műsorban a versenyzők Ördög Nóra köré gyűltek, a műsorvezető pedig egyből észrevette, hogy valami nincs rendben Alekosszal, így megkérdezte, mi a gond. Ám ami ezután következett, arra senki sem számított: az Ázsia Expressz történetében az eddigi legdrámaibb jelenetet láthatták a nézők: Alekosz kiborult - írta meg a Blikk.

Tegnap Réka szakított velem, kidobta az ablakon az elmúlt egy évet

- jött a válasz Alekosztól, de Réka sem maradt csendben, elmagyarázta, hogy miért döntött így: "„Kész tények elé állított, hogy válasszak: elfogadom-e őt olyannak, amilyen, mindennel együtt, vagy le is út, fel is út. Választottam.“

Alekosz szerint ezt nem a nyilvánosság előtt kellett volna intézni. Hozzátette: szerinte Rékát többen is direkt összezavarták a műsorban.

Mások is segítettek abban, hogy a Réka össze legyen zavarva. Eltöltött a világbajnokkal egy napot – nem a világbajnokot hibáztatom, félreértés ne essék –, és a Réka azt mondta nekem, olyan különbséget vélt fölfedezni, ami rámutatott arra, hogy velem nem jó. A legfőbb bizalmasomról beszélünk, én a barátomat veszítettem el, azt veszítettem el, aki értelmet adott nekem, a húzóerőt. Megalázta, meggyalázta az egészet

- fogalmazott Alekosz.

Ördög Nóra próbált tüzet oltani és elmondta Alekosznak, hogy több figyelmet is fordíthatott volna Rékára, és akkor talán ez nem történik meg. Amikor Réka elsírta magát, Alekosz felháborodva közölte, hogy itt ő a sértett fél. Ördög Nóra megemlítette Alekosznak, miszerint talán a lány megelégelte, hogy nyilvánosan flörtölgetett a műsorban szereplő Kecskés Enikővel. Erre azt válaszolta, hogy már egy éve ilyen kapcsolatban élnek, ezért nem lehetett ez az oka.

"Ha álmodban meghalsz, a valóságban is meghalsz" - zárta a beszélgetést Alekosz egy Freddy Krueger-idézettel. 

Korábban már írtunk róla, mekkora botrányt robbantott ki az Ázsia Expresszben való szereplésével Alekosz. Nem elég, hogy volt barátnőjének kellett cipekedni helyette, állítólag borzasztó dolgokat is mondott Rékáról. Varsányi Réka egyébként nemrég jelentette be, hogy végleg szakított a görög celebbel. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés