Hirdetés

"Nem tudom, mi játszódott le a fejében" - jól kiosztották Alekoszt

Nap Híre portré Nap Híre

A realitysztár burkoltan ugyan, de beszólt a volt párjának, ezt nem tűrte Kucsera Gábor.

Már korábban is írtunk arról, mekkora botrányt kavart viselkedésével Alekosz: egy interjúban megkérdezték a realitysztárt, hogy az Ázsia Expressz forgatása során hogyan osztották el egymás között a terheket párjával, majd hamar kiderült, hogy a magát testépítőnek tartó Alekosz egyáltalán nem cipekedett, helyette a Rékának kellett a nehéz hátizsákokat cipelnie.

Most újabb részletek derültek ki a műsorról: épp stoppolni próbáltak, amikor összefutott egymással a Nagy Alekosz-Varsányi Réka és Kucsera Gábor-Tóth Dávid páros, akik előző esti szállásadóikról beszélgettek egymással. Kiderült, hogy a görög valóságshow-sztárnak nem igazán volt az esete a 27 éves házigazda - írja a Blikk

"Szép volt, fotómodell volt. De nem volt valami törékeny, kicsit masszív volt. A Rékánál masszívabb"

- mondta Alekosz. A kijelentést követően Kucsera Gábor azonban azonnal a védelmébe vette Rékát.

"Nem tudom, mi játszódott le Alek fejében, én azt láttam, hogy Rékát néha porig alázza. Szerintem ő sokkal többet érdemel, sokkal több megbecsülést, sokkal több elismerést. És nem biztos, hogy ezt az Alek mellett fogja megkapni"

– fejtette ki véleményét a párosról a világbajnok sportoló. Az Ázsia Expressz óta egyébként a pár végleg szakított egymással.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés