Hirdetés

Megérkezett Alekosz rendkívüli bejelentése a csajozásról

Nap Híre portré Nap Híre

Alekosz úgy érzi, itt az ideje, hogy a tudását átadja a fiatalabb generációknak.

Nagy Alekosz hamarosan visszatér a képernyőre, ugyanis az Ázsia Expressz negyedik évadának egyik játékosa lesz, ám még ezelőtt "szerelemszakértőként" a TV2 Power of Love című műsorában is láthatják a tévénézők. A celeb a közösségi oldalán pedig bejelentette,

elérkezettnek látja az idejét annak, hogy az évek során felhalmozott tudását a párkapcsolatokról most megossza a fiatalabb generációkkal is.

"45 éves pályafutásom alatt volt időm és különleges lehetőségem tömkelege arra, hogy az ismerkedést, csajozást, valamint a hosszabb kapcsolatoknak a természetét elemezzem, gyakoroljam. Kész van. Tudásomat professzionális szintre emeltem" - kezdte a bejegyzését Alekosz, majd azzal folytatta, hogy "ezalatt az időintervallum alatt önök végignézhették legendás hódításaimat, és bizony együtt nevettünk, ünnepeltünk. Most, úgy éreztem, itt az ideje, hogy tudásomat átadjam a fiatalabb generációknak. Tanuljanak, érlelődjenek általam. Hajrá".

Úgy látszik ezt a szaktudást vette most igénybe a TV2, a nézők pedig mindennap 19 órától követhetik Alekosz tanácsait a Szuper TV2-n.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés