Hirdetés

Aggódnak a rajongók a Piramis legendás énekeséért, újra kórházba került

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Elképesztő csatát vív a felépülésért a Piramis énekese, Révész Sándor aki márciusban sztrókot kapott. Azóta is sokat kell azért tennie, hogy a mozgása helyrejöjjön. Hónapok óta nem adott hírt magáról, de nemrég megszólalt és elárulta: ismét be kellett feküdnie a szegedi klinikára.

Szegeden vagyok éppen – immáron másodszor –, ahol két hétig boldogan és felettébb tevékenyen töltöm épülésem idejét a Szent Vincent Rehabilitációs Központban. Itt szeretetre méltó, felkészült szakemberek, professzio­nális segédeszköz-állomány és egy minden igényt kielégítő szálloda áll rendelkezésére a gyógyulni vágyó magamfajtáknak

- nyilatkozta a Blikknek a legenda, aki hozzátette: bár most kezelésre szorul, de a nyári időszak nagyon kellemes volt számára, rengeteg emlékkel gazdagodott.

A 69 éves énekes kitartóan és türelmesen küzd azért, hogy újból olyan formában legyen, mint a sztrókja előtt. A sztrókja miatt három napra teljesen lebénult a jobb oldala és azóta is csak korlátozottan tudja használni a végtagjait, de nem adja fel és tovább küzd a felépülésért.

Két hete tartózkodik a szegedi klinikán, ahol a legprofibb szakemberek segítenek neki, különleges eszközöket és technológiákat alkalmaznak ehhez. Bízik benne, hogy hamarosan hazatérhet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés