Hirdetés

Balázsék továbbra is keresik az igazit: a hallgatók Ábel Anitát akarják

Nap Híre portré Nap Híre

A népszerű színésznő-műsorvezető most reagált arra, hogy a hallgatók őt szeretnék Vadon Jani utódjául.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy végleg felhagy a rádiózással, és otthagyja a Balázsék című műsort. Kiderült, hogy a rádiós már régóta tervezte a kilépését, azzal indokolta a döntését, hogy egy régi álmát szeretné valóra váltani, ami mellett már nem fér meg az a fajta élet, ahogyan eddig dolgozott. Arról is írtunk természetesen, hogy Alekosz Vadon Jani helyére pályázik, és megragadta az alkalmat arra, hogy felajánlja magát a rádiós helyére. Azonban Sebestyén Balázs már tisztázta az egyik adásban, hogy sok mindenkit meg fognak hallgatni és egyelőre semmi sincs előre eldöntve, csak az, hogy nem Alekosz lesz Jani utódja

A reggelek már egy ideje Vadon Jani nélkül, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc műsorvezetésével indulnak a Rádió 1-en, mindeközbren azért zajlik a casting is. Mint mostanra kiderült, több ismert embert is behívnak meghallgatásra Balázsék, azonban nem akarnak feltétlenül harmadik embert, csak ha olyanra találnak, akivel jól érzik magukat és jól működnek együtt a műsorban. Rákóczi Feri szerint egyébként egy nő lenne az ideális harmadik műsorvezetőnek. 

A castingok a hallgatók előtt zajlanak, Sebestyén Balázs pedig azt is elárulta, hogy lehetséges, hogy szavazást fognak arról indítani, hogy kinek adják át Vadon Jani mikrofonját. A Bors azt írja, a hallgatók nagy része Ábel Anitát szeretné Balázsék mellé, mert úgy vélik, "kell a női energia és mert a csipkelődő, pikáns humora jót tenne a műsornak."

Ábel Anita a lapnak azt konkrétan nem árulta el, hogy mit szólna egy felkéréshez, azonban a hallgatók véleményére reagált: 

Örülök, ha az emberek, szeretik azt amit csinálok, és jó műsorvezetőnek tartanak, ez a legnagyobb dicséret

- mondta szűkszavúan a színésznő-műsorvezető.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés