Hirdetés

A TV2 műsorvezetője is elmondta a véleményét a Járai-Rácz-féle botrányról

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy korábban naphire.hu is megírta, egy időre eltűnik a képernyőről Járai Máté, mert az RTL Klub szerződésszegés miatt felfüggesztette a Reggeli műsorvezetőjét. 

Járai ugyanis május elején az IstenEst című YouTube-on futó műsorban arról beszélt, hogy Rácz Jenő annyira megharagudott rá, hogy nem volt hajlandó interjút adni neki a Reggeliben, ezért amikor mégis összekerültek, műsorvezetőtársa kérdezhetett csak a séftől, neki pedig a háttérben kellett maradnia. 

Most Szebeni István, a konkurens TV2 műsorvezetője is hozzászólt a vitához közösségi oldalán.

Bejegyzésében azt írta, hogy bár nem ismeri személyesen Járait, de látta a színházban, és nagyon tehetséges színésznek tartja. Az pedig, hogy miként éli az életét, őt nem érdekli. Szebeni vélhetően arra utalt ezzel, hogy korábban Járai Máté arról beszélt a nyilvánosságban, hogy biszexuális, feleségével pedig nyitott házasságban élnek. 

Szebeni nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy végül Járai húzta a rövidebbet. Azt ő is elismerte, hogy hiba volt nyilvánosan beszélnie a konfliktusukról Rácz Jenővel, de szerinte ez az egész nem történt volna meg, ha annak idején lezárták volna a vitájukat egymással. 

A TV2 műsorvezetője azt írta: 

Én sportpályán nőttem fel, ott vérre megy minden, majd amikor vége a csatának, kezet fogunk és békében válunk el. Ezt javaslom mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés