Hirdetés

Kemény büntetést kapott az RTL-től Járai Máté

Nap Híre portré Nap Híre

Járai Máté május elején az IstenEst című YouTube-on futó műsorban beszélt arról, hogy Rácz Jenő annyira megharagudott rá, hogy nem volt hajlandó interjút adni neki a Reggeliben, ezért amikor mégis összekerültek, műsorvezetőtársa kérdezhetett csak a séftől, neki pedig a háttérben kellett maradnia. 

Az RTL ezután közleményben reagált, amelyben azt írták, hogy több vendég is volt egyszerre a stúdióban, ezért kerültek megosztásra a műsorvezetők. Szerintük mivel a gyermekvállalás és a Konyhafőnök témákban Peller Mariann kompetensebb volt, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel. 

Járai ma Instagram-oldalán arról írt, hogy bár nagyon élvezte a munkát a Reggeliben, szerződésszegés miatt kényszerszabadságra küldte a csatorna június 30-ig. 

Szerződésszegés miatt június 30-ig nem látthatok a Reggeliben. (...) több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belsős információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére egy picit "szabadságra" megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek.

- írta bejegyzésében a műsorvezető. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés