Hirdetés

A pápalátogatás meg még ez is, bejelentést tett Budapest

Nap Híre portré Nap Híre

A hosszú hétvégén Budapesten, a XIV. kerületi kivezető szakasszal folytatódik az M3-as autópálya takarítása - közölte a Budapesti Közművek FKF Köztisztasági Divíziója pénteken az MTI-vel.

MTI

Mint írták, hétvégenként a sztráda fővárosi szakaszán a középső elválasztó szegélyt takarítják, amelyet ennek keretében az elmúlt két hétvégén már csaknem 100 tonna szennyeződéstől tisztítottak meg.

A tájékoztatás szerint a tavaszi nagytakarítás részeként folyó munkálatokat szombaton, vasárnap és május 1-jén, hétfőn is reggel héttől délután fél egyig az autópálya fővárosból kifelé vezető szakaszán, a Kacsóh Pongrác úti felüljárótól kezdve, a belső forgalmi sáv lezárása mellett végzik, kézi és gépi erővel egyaránt.

Annak érdekében, hogy a takarítással lehetőség szerint minél kevésbé akadályozzák a gépjárműforgalmat, a munkálatokat több szakaszra bontva, a tervek szerint öt hétvége alatt végzik el az FKF munkatársai.

A társaság arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel, rendkívül körültekintően, a tömegközlekedési járművek besorolását, sávváltását is segítve közlekedjenek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés