Hirdetés

“Nem ezt a forgatókönyvet írtam alá” – Zámbó Jimmy özvegye kiborult az RTL-re és ügyvédhez fordult A Király miatt

 portré

Áll a bál az RTL sorozata miatt a Zámbó családban: a Nap Híre információi szerint Jimmy testvérei és özvegye egy oldalra kerültek. Bejegyzéseik hétfő este óta ellepték a közösségi oldalakat.

Az RTL streaming szolgáltatásán debütált hónapokkal ezelőtt a Zámbó Jimmy életéről készült sorozat, amelyet részben az énekes csepeli otthonában, családja engedélyével forgattak le. A Király című sorozat felkavarta az állóvizet, ami a Jimmy-mítoszt illeti, azonban a jelek szerint valamiért csak most, hétfő este kulminálódott felháborodássá a Zámbó család körében. A Nap Híre munkatársa szúrta ki, Jimmy unokája életében először, most tett közzé bejegyzést nem sokkal azok után, hogy az RTL képernyőjén levetítették a sorozat egy újabb epizódját. Ebben Jimmy többek között egy autóban csalta meg a feleségét, és folyamatosan megalázóan beszélt vele. Úgy tűnik, ez a rész most összerántotta az egész családot.

“Soha nem szólaltam fel a családdal kapcsolatos témában, de kérek tisztelettel és szeretettel mindenkit, aki nézi a KIRÁLY című sorozatot, hogy ne higgye el senki, hogy ilyen volt! Lejáratás az egész, szégyen és gyalázat! Sajnálom, hogy ez képernyőn van, hogy semmi pozitív tulajdonsága nem jelenik meg a filmben és azt is, hogy ez így megtörténhet” - közölte a közösségi oldalán Jimmy unokahúga, Edina, akinek bejegyzését később Jimmy egyik testvére is megosztotta. A lány bejegyzése alatt pedig sorra megérkeztek a Zámbó testvérek és a véleményeik, sőt, a legnagyobb meglepetésre Jimmy özvegye, Edit asszony is. Információink szerint megdöbbentő dolgokat állított.

“Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is felvagyok háborodva. Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg én élek” - írta egy kommenten Edit asszony a lány bejegyzése alatt, amire Jimmy testvére, Árpi reagált. “Edit, ha nem ezt a forgatókönyvet kaptad, minden jogod megvan arra, hogy az igazadat és a férjed becsületét emlékét megvédd és jogi úton bizonyítsd be az igazadat.”

Zámbó Árpy is ideges A Király miatt
Zámbó Árpy is ideges A Király miatt

A Zámbó testvérek egy közös bejegyzésben közölték, nekik semmilyen közük nincs a filmhez, míg Jimmy legidősebb fia, Krisztián is durván kiakadt. “Ezt a sok kb…… hazugságot már nem viselem el! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit ezt hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???” - írta a közösségi oldalán Krisztián, de a bejegyzése azóta eltűnt. Jimmy testvére, Tihamér viszont lementette, és újra megosztotta. Úgy tűnik tehát, a televízión keresztül juthatott csak el a család több tagjához is A Király című alkotás, és mára, az utolsó epizód sugárzására érett botránnyá a sorozat.

Természetesen szerettük volna megtudni az RTL álláspontját is a kialakult helyzettel, a sorozattal és a család véleményével kapcsolatban. Kérésükre emailben tettük fel kéréseinket, amennyiben megérkeznek a válaszok, közöljük.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés