Hirdetés

Kiderült az igazság, ezért árulják Zámbó Jimmy otthonát

Nap Híre portré Nap Híre

A tulajdoni lapon szerepel valami, amire most az énekes fia adott magyarázatot.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, különleges hirdetés jelent meg nemrég az ingatlan.com oldalán: Zámbó Jimmy nyaralója után most csepeli otthona is eladó. A 200 négyzetméteres házat egészen pontosan 129,9 millió forintért árulják.

A tulajdoni lap tanúsága szerint a legendás énekes otthona már 23 éve a felesége, Edit és a fiúk, Adrián és Szebasztián tulajdonában van, ám csak az asszony és Adrián él a medencés házban. Azonban kiderült az is, hogy az ingatlant kisebb adósság terheli, amelynek összege 1 millió 314 ezer forint és ennek járulékai. 

A tulajdoni lapon lévő adótartozásról Adrián a Blikknek azt mondta: ez egy korábbi tartozás, amit már rendeztek. 

"Jelenleg azért látható, mert egy 10 ezer forintos súlyadóról nem küldtek csekket. Ez a mai napon befizetésre kerül, és a tulajdoni lapról lekerül a szóban forgó tétel"

- szögezte le a legendás énekes fia.

"Hallottam én meg láttam már mindent, nekünk ugrottak most megint, hogy minek adjuk el, miért nem tartjuk meg... Ahogy mindig, most is hozzánk vágták az összeesküvés-elméleteket, hogy elfogyott a pénzünk és hasonlók... Nincs ennek a dolognak semmilyen financiális oka, egyszerűen már nem praktikus, inkább egyfajta teher, mint áldás" – mondta Adrián, akinek érzelmileg nehéz megválni gyerekkora helyszínétől.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés