Hirdetés

Kiderült Wossala Rozina legféltettebb titka

Nap Híre portré Nap Híre

Kevesen tudják, de Wossala Rozinának négy testvére is van. A híresség az Instagram-oldalán leginkább ételekről, utazásokról, eseményekről szokott megosztani fotókat, és főleg a híres édesanyjával, Kánya Katával szokott szelfizni. Most azonban megmutatta egy másik családtagját is: a ritkán látott öccsével csinált közös képet.

Mivel a híresség és a testvérei a világ különböző pontjain élnek és dolgoznak, így ritkák azok az alkalmak, amikor együtt vannak. Az pedig még ritkábban fordul elő, hogy a nyilvánosság is láthassa őket együtt - így sokaknak hat újdonságként, ha egyiküket-másikukat láthatják Wossala Rozina Insta-oldalán. Ezúttal öccsével, Kristóffal csinált közös képet, illetve videót a híresség. 

Rozina és Kristóf egy vezetéstechnikai tréningen vettek részt ketten. Kiderült ugyanis, hogy Kristóf gyerekkoruk óta azzal hozza a frászt a nővérére, hogy brutál gyorsan hasít az utakon. Még a driftelés is megy neki, amiről Rozina két videót is megmutatott: az egyiken az látszik, hogy milyen ezt megélni az anyósülésen, a másikon pedig az, hogyan néz ki kívülről mindez - szúrta ki a Femina.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés