Hirdetés

Nehéz gyerekkoráról vallott Wossala Rozina: mindent a maga erejéből ért el

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárséfet édesanyja egyedül nevelte fel.

Wossala Rozina és édesanyja, Kánya Kata nagyon jó kapcsolatban vannak: utóbbi egyedülálló anyaként nevelte fel gyermekét, ez pedig számtalan nehéz helyzetet szült, ám mint mondta, a szeretet, az elfogadás, és a türelem mindenre megoldást jelentett. 

Wossala Rozina
Wossala Rozina

Amikor Rozi kislány volt, Kata esténként színházban játszott, és próbált egyszerre helytállni édesanyaként és színésznőként - írja az NLC. 

„Az volt a mázlija, hogy nekem hihetetlenül boldog, szeretetteljes, bizalommal teli gyerekkorom volt, így arra gondoltam, ha úgy csinálok sok mindent, ahogy a szüleim, az neki is jó lesz. Nem mindig jött be. Gyakran eszembe jutnak a pszichológus, Vekerdy Tamás mondatai: nem kell tökéletes anyának lenni. Biztos hibáztam, volt, amit rosszul csináltam, de egyet tudok, Rozit mindig feltétel nélkül szerettem, ezért megkaptam tőle a feltétel nélküli bizalmat”

 – mesélte Kánya Kata. Rozina korábban leszögezte, hogy bár a szülei mindenben támogatták, amit elért, azt mind a maga erejéből tette.

„Kevesen tudják, de nekem viszonylag nehéz gyerekkorom volt. Sok válást éltem át. Igaz, rengeteget köszönhetek az édesapámnak, nem volt szerves része a gyerekkoromnak, és az étteremhez semmi köze. Tisztelem, felnézek rá, példát mutatott a sikereivel, segített anyagilag is, de a karrierem más olyan embereknek köszönhetők, akik a mentoraimmá váltak, és hittek bennem” 

– árulta el az üzletasszony.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés