Hirdetés

Friss hírek érkeztek VV Anett állapotáról, így érzi magát a szeánsz óta

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a VV Anettként megismert Béres Anett egy Magyarországon tiltott szeánszon vett részt még a nyár elején, ami után a ruhái nélkül, törött csontokkal egy siklósi szőlőültetvényen találtak rá. Innen azonnal kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Azóta ő maga is megszólalt az esetről, most pedig friss hírek érkeztek az állapotáról.

Kiderült: három hét után hazaengedték Anettet a pécsi klinikáról, a felépülése is jól halad, bár még hosszú út áll előtte. Jelenleg az édesanyja otthonában lábadozik, ahol minden segítséget megkap.

Augusztus 2-án engedték ki a kórházból Anettet. Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból

– nyilatkozta egy szemfüles szemtanú a Blikknek. A napilap megkereste az egykori villalakót is, aki SMS-ben válaszolt az érdeklődésükre. Leírta: valóban hazaengedték, és az édesanyja ápolja. "Nem volt rossz helyem a kórházban, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám"

– írta Anett. Bár a kórházból hazaengedték a reality sztárt, de további kezelésekre és rehabilitációra lesz szüksége.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés