Hirdetés

Kiderült: ez történt valójában a siklósi horrorszeánszon a ValóVilág egykori sztárjával

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, törött csontokkal, életveszélyes állapotban találták meg egy szeánsz után a ValóVilág egykori sztárját. Egyes beszámolók szerint a siklósi erdőben szervezték meg a rituálét, ahol Ayahuasca főzetet fogyasztottak, azonban kicsúszott az irányítás a résztvevők kezei közül. A szeánsz a hollywoodi sztárok körében is ismert és népszerű, az Oscar-balhéja előtt Will Smith is hasonló rituálén vett részt. 

A rendőrség az esettel kapcsolatban kábítószer birtoklása miatt nyomoz. Az Aysahuasca főzettel kapcsolatban dr. Zacher Gábor toxikológus is megszólalt, aki elmondta: veszélyes szerről van szó, mert kiszámíthatatlan a hatása. Most újabb részletek derültek ki az egykori ValóVilág sztár drámájával kapcsolatban, aki a szeánszot követően súlyosan megsérült, életmentő műtéten esett át.

Az esettel kapcsolatban megszólalt az egykori villalakó közeli ismerőse, aki a Borsnak elmondta: az egykori tévés régóta magányos volt és lelki megnyugvásra vágyott, mert úgy érezte, hogy megrekedt az élete. Ezért is vett részt a spirituális utazáson, ahol válaszokat szeretett volna kapni a helyzetére.

Úgy tudom, hogy a szertartása alatt minden rendben ment, néhány órával később a résztvevők nyugovóra tértek, mindenki lefeküdt aludni. A szertartást vezető reggel vette észre, hogy eltűnt, ezért a keresésére indult. Először a környékbeli lakosokat kérdezte meg, hogy látták-e, majd értesítette a rendőrséget is, akik nagy erőkkel próbáltak a nyomára bukkanni. Mindent megtettek, hogy megtalálják: drónokkal, kutyákkal keresték. Végül egy férfi talált rá, de akkor már borzasztó állapotban volt

– mondta a realitysztár ismerőse, aki hozzátette azt is, hogy a szeánsz Vokányban volt. Bennfentes információk szerint a nő még kórházban tartózkodik, de már magánál van. Az eset után felmerült, hogy a rituálén drogot is keverhettek a hallucinogén teába, de úgy tudni, hogy nem minden résztvevőnek lett pozitív a drogtesztje.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés