Hirdetés

Döbbenetes hír jött Vujity Tvrtko fiáról

Nap Híre portré Nap Híre

Vujity Tvrtko középső fia, Vujity-Zsolnay Barnabás is kétszer is nekifutott egy különleges Guinness-rekordkísérletnek, és második alkalommal már hosszútávon is tartani tudta azt. Barnabás hivatalosan is Guinness-rekorder lett.

Vujity Tvrtko fia először 2020-ban azzal döntötte meg a rekordot, hogy 39 órán és 36 percen keresztül játszott a World of Warcraft nevű számítógépes játékkal. Sajnos alig pár órával később a világ másik végén valaki túlszárnyalta ezt az eredményt, és lelökték a trónról. 

Két évvel később azonban Barnabás újra belevágott, és 59 óra 20 perc és 12 másodpercen keresztül játszott, amelyet az év elején végül a Guinness Rekordok Könyve hivatalosan is elismert.

Nagy robbanás ez nekem, hogy az idei évet ezzel az örömmel kezdhetem! A kis keretezett rekordos papírom már úton van felém

- írta közösségi oldalán Vujity-Zsolnay Barnabás, aki két dolgot üzent azoknak, akik le szeretnék lökni őt a trónról. Az egyik, hogy ha kell, azonnal visszaszerzi a rekordot, a másik pedig, hogy csinálják jótékonysági célokkal. Barnabás, aki a háború kirobbanása után többször is járt Ukrajnában segélyt osztani, a végül sikeres rekordkísérlettel is arra akarta felhívni a figyelmet, hogy mennyi embernek van szüksége segítségre az országban, számolt be a Blikk. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés