Hirdetés

“Megpusztulok, ha nem jön össze” - Megváltozott az ATV műsorvezetőjének az élete

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A gimnázium után határozottan kijelentette: “soha többé!”. Vogyerák Anikó azonban néhány hónapja belátta, nem nagyon van más út. És már sokan észre is vették a változást.

Az ATV és a Spirit FM műsorvezetője az elmúlt hetekben már többször is olyan képeket posztolt a közösségi oldalán, amelyeken futás közben látható. A Vogyerák Anikót jól ismerők ugyanakkor tudják, hogy az ő esetében a testmozgást a tánc jelentette, amióta él. A Naphire.hu-nak most azt is elárulta, gimnazistaként megfogadta, sosem fut többé, most mégis megszegte ezt.

“Volt a gimiben az úgynevezett Cooper-teszt, annak köszönhetően utáltam meg egy életre a futást” - kezdte lapunknak a népszerű tévés, majd egy másik traumáját is felelevenítette.  

“A Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatára jártam, ami a belvárosban van és sokszor kivittek minket a Nemzeti Múzeum kertjébe futni. Ott kellett körözni és rém ciki volt, hogy 18 évesen egy kinyúlt pólóban kell rohangálnod a helyes turisták előtt. Úgy döntöttem, soha többé nem futok”

- így Anikó.

A fogadalmát pedig a közelmúltig be is tartotta, bár elmondása szerint igyekezett sportolni, edzésekre járni folyamatosan. Aztán rá kellett jönnie a nagy igazságra.

“Rádöbbennem, hogy igazából a futás az egyetlen, ami hatékony, ha az ember fogyni szeretne, és jó kondiban tartani magát. Úgyhogy vettem egy nagy levegőt újra és két hónapja heti háromszor lemegyek a parkba, majd utána még ott edzek egy picit”

- mesélte büszkén Vogyerák Anikó lapunknak, aki szerint azért is van értelme a váltásnak, mert már az ATV székházban is többen megjegyezték: látszik a változás.

“A mai napig nem szeretek futni! De most már eljutottam odáig, hogy megpusztulok, hogyha nem jön össze, hogy elmenjek. Ez lett az énidőm. Ez az az idő, amikor egy órát tudok zenét hallgatni, gondolkodni, kikapcsolni, meg arra gondolni, hogy mennyire jó lesz utána” - mondta a Naphire.hu-nak Anikó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés