Hirdetés

Vitray Tamás nem nyugszik, kilencven éves korában újra megnősült

 portré

A népszerű tévés legenda, Vitray Tamás és harmadik felesége, Kállay Bori színésznő 2019-ben jelentette be, hogy 32 év házasság után elválnak az útjaik. Vitrayra azonban hamar újra rátalált a szerelem, olyannyira, hogy kilencven éves korában újra megnősült. 

Vitray Tamás és Kállay Bori 2019-ben jelentette be a válását. Egy korábbi nyilatkozat szerint Vitray döntött a házasság megszüntetése mellett. Kilencven éves korára pedig újra rátalált a szerelem, olyannyira, hogy újra is nősült – írja a nlc.hu. ,,Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell – nyilatkozta a tévés akkoriban a kapcsolatról. 

Most a Story magazinnak azt is elárulta egy interjúban: azóta boldog házasságban él a negyedik feleségével. Korábban arról is beszámoltunk, hogy a népszerű tévés most sem pihen: tavaly ünnepelte ugyan a kilencvenedeik születésnapját, de új műsorba kezdett a Youtube-on. A legendás tévés újságíró azt is elárulta, rendsueresen mozog, hogy fitten tartsa magát. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés