Hirdetés

Vitray Tamás őszintén vallott a házasságáról: nem hittem, hogy az én koromban még újra lehet kezdeni

Nap Híre portré Nap Híre

Vitray Tamás 91 éves korában házasodott újra: a legendás tévés az esküvőjéről és a közös életükről is mesélt. Mint mondta, tisztában van a korával, és azt is tudja, el fog jönni az az idő, amikor a feleségének kell majd gondoskodnia róla. 

A Naphíre is beszámolt arról, Vitray Tamás nem sokkal ezelőtt ismét megnősült, és boldog házasságban él negyedik feleségével, Vitray-Ivens Évával. A nő korábban operaénekes volt – írja a 24.hu. Vitray most azt is elárulta, dupla esküvőt tartottak, mert feleségének a lánya és vőlegénye is összeházasodtak velük egy időben. 

,,Az esküvőnk különlegessége volt az is, hogy nemcsak mi házasodtunk össze, hanem Éva lánya és társa is. A két pár egymásnak tanúskodott. Az egyetlen ’vendég’ Gerendás Péter volt, természetesen a hangszerével. A válásom után mondogattam, hogy bizony én már egyedül élem az életemet. És komolyan is gondoltam. Nem hittem, hogy az én koromban még lehet újrakezdeni" – fogalmazott Vitray. 

,,Amúgy a korommal tisztában vagyok, azt is tudom, előbb-utóbb Évának vigyáznia kell majd rám, vagyis ebben a párkapcsolatban ő vállalja a nagyobb terhet. Tudjuk, merrefele haladunk, és nagyon boldogok" – tette hozzá. Vitray-Ivens Éva úgy fogalmazott a lapnak: „Csak annyit mondhatok, azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés