Hirdetés

Nős férfival kavart és össze-vissza hazudozott az ukrán származású japán szépségkirálynő, kénytelen volt lemondani

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Miss Japán szépségverseny ukrán származású győztese lemondott a koronáról, miután egy bulvárlap beszámolója szerint viszonya volt egy nős férfival.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, a 26 éves Karolina Shiinót két hete koronázták Miss Japánná, azonban az ukrán származása miatt a győzelme hatalmas vitát váltott ki a szigetországban. Carolina Shiino egyébként a győzelmével történelmet írt, ugyanis ő lett az első honosított japán állampolgár, aki megnyerte a Tokióban megrendezett szépségversenyt. Azonban nem sokan örültek ennek a történelmi pillanatban, ugyanis a legjobban annak örültek volna, ha egy japán lány fejére kerül a korona.

Carolina azonban végül nem ebbe bukott bele, hanem abba, hogy egy bulvárlap arról számolt be, hogy egy nős férfival folytatott viszonyt - írja a BBC.

A Shukan Bunshun japán bulvárlap cikke szerint Shiino egy nős orvossal létesített kapcsolatot. A férfi egyelőre nem nyilatkozott.

A viszonyról szóló pletykák a múlt héten kezdtek terjedni, ám akkor még a szépségverseny szervezői megvédték Shiinót, mondván, nem tudott arról, hogy a férfi házas. Hétfőn azonban a szervezők azt közölték, hogy a fiatal nő bevallotta, tudott a férfi házasságáról és a családjáról is.

Shiino bocsánatot kért a félrevezetésért, majd lemondott a szépségkirálynői címéről - közölték a Miss Japán szépségverseny szervezői. Ezt követően Shiino közleményben kért bocsánatot a rajongóitól és a nyilvánosságtól is, amelyben kiemelte, hogy félelemből és pánikból cselekedett a riportra reagálva.

"Őszintén sajnálom, hogy hatalmas bajt okoztam, és hogy elárultam azokat, akik támogattak"

- emelte ki Carolina. A szépségverseny szervezői pedig közölték, hogy a Miss Japán cím az év hátralévő részében betöltetlen marad.

A BBC felidézte, hogy Shiinót január 22-én koronázták meg - és ezzel ő volt az első európai származású személy, aki elnyerte a Miss Japán címet. Mint írták, Carolina Ukrajnában született, majd ötéves korában az édesanyjával együtt Japánba költözött, ahol összeházasodott egy japán férfival. Carolina ezt követően felvette a mostohaapja japán vezetéknevét is. A fiatal nő folyékonyan beszéli a nyelvet és írni is tud japánul, 2022-ben lett honosított állampolgár.

A cím átvételekor beszédében kiemelte, "Sokszor nem fogadtak el japánként, de hálával tölt el, hogy ma japánként ismertek el".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés