Hirdetés

Fordulat a visegrádi szállodatűz ügyében: megszólalt a vezetőség

Nap Híre portré Nap Híre

Fontos kéréssel fordulat azokhoz, akik korábban már befizették az előleget.

Március elején leégett a Silvanus Hotel egy része. mint kiderült, a hotel 3-4. emelete égett, illetve a tetőszerkezet. Pintér Róbert, a hotel igazgatója akkor elmondta, hogy valószínűleg elektromos probléma okozta a tüzet, ami a hotel negyedik emeletéről indult ki. A tűzesettel összefüggésben már a rendőrség is nyomoz

Azóta szerencsére egyre több jó hír lát napvilágot a hotelről, és ismét hangsúlyozták, hogy senkit nem bocsátanak el. Jelen állás szerint semmilyen nyom nem utal arra, hogy szándékosság okozta volna a tűzesetet. Az igazgató nemrég azt mondta, a jelenlegi állás szerint fél éven belül újraindul a szálloda és már csak egy rossz emlék lesz minden. 

A tűzben kizárólag anyagi kár keletkezett, senki nem sérült meg. A vezetőség most arra kéri azokat, akik korábban előleg formájában pénzt fizettek be hozzájuk, azt ne kérjék vissza, mert rendkívül fontos segítség lenne az újjáépítéshez.

„Természetesen nem igazi téglát kérünk Tőletek! Nem is adományt! Leginkább szívességet. A szív tégláját. A tűzesetben megrongálódott Silvanus arra kéri Kedves Vendégeit, hogy az előlegnek befizetett pénzt ne kérjétek vissza, mert ez rendkívül fontos segítség lenne az újjáépítésben!” 

– írja a posztjában a vezetőség a Facebook-oldalán, amit a Liner szúrt ki.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés