Hirdetés

Tragikus részletek a visegrádi szállodatűzről, közleményt adott ki az üzemeltető

Nap Híre portré Nap Híre

A Naphire.hu is beszámolt róla: óriási a baj Visegrádon, tűzoltók rohantak a helyszínre. Tűzvész tombol a budapesti elit kedvenc szállodájában. Arról is írtunk, hogy a tetőszerkezettől indulhatott a tűz. 

Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a 24-nek elmondta, szombat délelőtt érkezett riasztás, mely szerint a hotel 3-4. emelete égett, illetve a tetőszerkezet. Emiatt a legnagyobb riasztási fokozat volt érvényben, melynek eredményeként több hivatásos és önkéntes tűzoltó is oltja a lángokat. Az oltás levegőből, létrasugárral is zajlik.

Ripost arról ír: a katasztrófa előtt néhány nappal Tóth Gabi és párja is a hotel vendégei voltak. Szerencsére csak egy napot töltöttek ott, így a tűzvész idején már nem tartózkodtak a visegrádi szállodában. 

A Tények most azt írja: közleményt adott ki a hotel üzemeltetője, amelyben ezt írják: "'Szerencsére' a szállodában tartózkodó vendégeket és személyzetet sikerült biztonságban evakuálnunk! – tették hozzá. Hálásan köszönjük a telefonos, e-mailes megkereséseket arról, hogy mellettünk állnak a bajban is! A továbbiakról hamarosan tájékoztatjuk Önöket! - írták a bejegyzésben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés