Hirdetés

Vilmos herceg fontos dolgot árult el Katalin hercegné állapotáról

Nap Híre portré Nap Híre

A trónörököst megkérdezték, hogy jobban van-e a rákkal küzdő felesége. Vilmos a háborús veterán kérdésére árulta el, milyen állapotban van most Katalin hercegné.

Egy idős háborús veteránnak mondta el Vilmos herceg, hogyan halad a felesége, Katalin rákgyógyulása - írja a Bors. A lap beszámolója szerint a walesi herceg a második világháború alatti hadművelet 80. évfordulója alkalmából rendezetett eseményen vett részt, ahol szóba elegyedett a veteránokkal is.  Azokon a felvételeken pedig, amelyeken Vilmos a 100 éves Geoffrey Weavinggel beszélget, hallható, hogy a veterán kedvesen Katalinról érdeklődött, aki nem volt jelen a megemlékezésen.

"Meg akartam kérdezni, hogy a felesége jobban van-e?" - kérdezett rá Geoffrey Weaving. Vilmos herceg erre azt felelte: "Igen... szívesen itt lett volna ma."

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy egy új jelentés szerint Katalin hercegné már nem tervez nyilvános szereplést az év hátralévő részében, mivel továbbra is küzd a rákkal. A walesi hercegnéért rengetegen aggódnak, amióta nyilvánosságra hozta betegségét. A pár közeli ismerősi egyébként azt mondták, hogy Katalin nagyon rosszul viseli a kezeléseket, rengeteget fogyott és állandó hányinger gyötri.  

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés