Hirdetés

(18+) Bestiálisan meggyilkolta édesanyját két veszprémi férfi

Nap Híre portré Nap Híre

Emberöléssel vádolják a veszprémi testvérpárt.

Fűtetlen szobában hagyta egy testvérpár meghalni az édesanyjukat. A 68 éves nő fizikai és mentális állapota is leromlott, ám ez a fiait nem érdekelte. Akkor sem csináltak semmit, amikor a mennyezetről és a falakból is folyt a víz. Az idős asszon annyira legyengült, hogy kórházba szállították, ahol kiderült, hogy kihűlt.

Az orvos ekkor a fiatalabb testvérnek azt javasolta, hogy az asszony krónikus belgyógyászati osztályon helyezzék el, de a férfi visszautasította ezt és így pár nap múlva a nőt hazaszállították az otthonába.

A két férfi azonban ezután sem gondozta, pedig édesanyjuk már nem tudott önállóan enni, inni és mosdóba kimenni. Az idős asszony így feküdt a 12 fokos szobában, amikor az egyik fivér újra kihívta a mentőt. A mentők egy beszakadt ágyon, fűtetlen lakásban, eszméletlen állapotban találták rá és kihűlve, sokkos állapotban szállították a kórházba, ahol a szakszerű ellátás ellenére másnap reggelre meghalt - írja a Tények.

A szomszédok szerint, az édesanya a fiaival nagyon zárkózottan élt. Amióta meghalt a nő, a két férfit még kevesebbet látták. A környékbeliek szégyenteljesnek nevezték az esetet.

Az ügyészség a két éve történt emberölés miatt most vádat emelt a két testvérrel szemben. Ebben börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra tett indítványt azzal, hogy a vádlottak feltételes szabadságra nem bocsáthatók.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés