Hirdetés

Verekedés robbant ki a Ryanair járatán, brutálisan bántalmaztak egy légiutas-kísérőt

Nap Híre portré Nap Híre

Liverpool és Tenerife között történt a felháborító eset.

Egy videó is készült arról, hogy miként estek neki egy utaskísérőnek a Ryanair egyik korábbi, Liverpoolból Tenerifére tartó járatán.

Az eset még a Ryanair július 4-i járatán történt, azonban a brit sajtó csak most számolt be róla, megosztva az esetről készült felvételt is. Az egyik utas balhézni kezdett az utaskísérőkkel, majd tenyérrel arcon ütötte az egyiküket. Nem sokkal később egy másik utas válaszolt erre, ő viszont már ököllel ütötte arcon a támadót.

A dulakodás ezután még folytatódott, de a támadót nem sokkal később földre vitték. Az eset miatt azonban a repülőnek végül Santiago de Compostelában kellett kényszerleszállást végrehajtania, ahol rendőrök vitték el a balhézó utast. 

Az eset többi szemtanúja szerint a balhézó utas ittas volt, és cigarettára akart gyújtani a repülőn - írja az Index.

Azt nem tudni, hogy a leszállított utassal mi lett később, hogy rendőrségi őrizetbe került-e. Az viszont biztos, hogy ennél a légitársaságnál többet nem látják szívesen. A Ryanair ugyanis azt közölte a The Sunnal az incidensről, hogy:

Ezt a Liverpoolból Tenerifére tartó (július 4-i) járatot Santiagóba irányították át, miután egy utas rendbontásba kezdett a fedélzeten. A személyzet rendőri segítséget kért, és a repülőgépet érkezéskor a helyi rendőrség fogadta, akik eltávolították az utast, mielőtt a járat továbbindult volna Tenerifére. Ezt az utast azóta eltiltották a Ryanair járataitól.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés