Hirdetés

Brutális fotók érkeztek a hajnali vasúti katasztrófáról

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, súlyos vonatbaleset történt ma hajnalban Magyarországon: tehervonat ütközött össze egy várakozó személyvonattal a Hajdú-Bihar vármegyei Sáp vasútállomásán. 

A Mávinform tájékoztatása szerint a tehervonat eddig tisztázatlan okból nem vette figyelembe a Sáp állomásra számára behaladásra tiltó jelzést, meghaladta a jelzőt és nekiütközött az állomáson várakozó Biharkeresztesről Püspökladányba tartó személyvonatnak.

A balesetben mindkét mozdonyvezető, a jegyvizsgáló, illetve a vonaton tartózkodó öt utasból négyen megsérültek, őket a mentők ellátják.

A katasztrófavédelem a Facebook-oldalán több brutális fotót is közzétett a balesetről, és közölte: a püspökladányi, a hajdúszoboszlói, a berettyóújfalui és a karcagi hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett egy embert feszítővágó segítségével emeltek ki a személyvonatból. Beszámoltak arról is, hogy egy ember sérült meg súlyosan, négyen pedig könnyebben. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés