Hirdetés

Szörnyű hírrel sokkolta a rajongóit Varga Viktor

Nap Híre portré Nap Híre

Négy év után szakíthatott kedvesével Varga Viktor. 

Úgy tűnik végérvényesen külön válhatott Varga Viktor és Zsembera Liliána. A rajongók akkor kezdtek erre gyanakodni, mikor két hónappal ezelőtt, mint derült égből villámcsapás eltűntek a sztárpár képei a közösségi oldalakról, most azonban az énekes is egy beszédes bejegyzést tett közzé, ami minden kétségen kizáróan alátámaszthatja a pletykákat a szakításró – írja a nlc.hu.

Viktor korábban így nyilatkozott a Ripostnak a helyzet kapcsán: „Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá. Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen.” – mondta akkor.

Úgy tűnik Viktor nem szomorkodik a szakítás miatt, ami annak fényében nem is csoda, hogy korábban azt nyilatkozta, hogy 42 éves koráig semmiképpen sem szeretne megállapodni, így még nincs elkésve – jegyezte meg a lap. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés