Hirdetés

Nagy bejelentést tett a magyar tévécsatorna, új műsor indul

Nap Híre portré Nap Híre

Új választási műsorral jelentkezik január 15-től az ATV. Az Egyenes Beszéd – Voks 2024 Szöllősi Györgyi és Rónai Egon műsorvezetőkkel minden hétköznap 17.55-től az idén júniusban esedékes európai parlamenti és önkormányzati választásokra, a voksoláson induló pártok és jelöltjeik programjára fókuszál.

Az ATV a hagyományaihoz híven idén is önálló választási műsort sugároz, mert százezrek által nézett hírcsatornaként kiemelt feladatának tekinti, hogy a választásokhoz közeledve teljeskörűen, objektíven és kiegyensúlyozottan tájékoztassa a nézőit a voksolások tétjéről, a pártok és jelöltjeik programjairól, ígéreteiről. 

A közlemény szerint az Egyenes Beszéd – Voks 2024-ben Szöllősi Györgyi és Rónai Egon műsorvezetők országosan ismert politikusokkal, elemzőkkel és szakértőkkel vitatják meg, hogy a magyar és az európai választások eredménye hogyan hathat majd a helyi közügyek alakulására, az állampolgárok mindennapi életére, az ország társadalmi, gazdasági helyzetére, valamint az egész európai politikára.

A választási műsorban az ATV teret biztosít arra is, hogy a pártok önkormányzati és európai parlamenti jelöltjei interjúkban mutatkozhassanak be, ismertethessék programjukat, s válaszolhassanak Szöllősi Györgyi és Rónai Egon kérdéseire - zárták a közleményt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés