Hirdetés

Leesett az állunk, olyan képek készültek a népszerű magyar tévés műsorvezetőről

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Szicíliai donnaként fotózták le Szöllősi Györgyit. Az Egyenes beszéd műsorvezetője rögtön igent mondott a felkérésre, a végeredmény pedig minden várakozását felülmúlta.

Az ATV műsorvezetője naponta nyűgözi le a csatorna nézőit elegáns öltözékével, de az sem titok, hogy ebben segítsége is van. Sipos Zsolt imázstanácsadó évek óta dolgozik együtt az ATV legnépszerűbb arcaival, így bátran kérdezte meg őket akkor is, amikor egy nem mindennapi ötlete támadt. “Az volt a koncepcióm, hogy megmutassuk a műsorvezetőket egy kicsit más oldalukról is” - mondta a Nap Hírének a divatszakember, majd hozzátette: “Az első Szöllősi Györgyi volt, akiből egy igazi olasz donnát álmodtam meg, a szicíliai életérzést.”

Györgyi lapunknak azt mondta, amikor megkérdezték a fotózásról, rögtön igent mondott. “Nagyon régóta dolgozunk együtt itt a tévében, s ha valakiben megbízol, már pedig benne már megbízom, akkor nagyon szívesen elmész egy olyan fotózásra, ami más jellegű, és abból a komfortzónából, ami az Egyenes beszédbe illik, kirángat” - mondta a Naphire.hu-nak a műsorvezető. Ezt bizonyítják a róla készült képek is. De - mint ahogyan ő maga mondta -, ilyen profi csapattal talán még soha nem is dolgozott korábban.

“Nem is tudom, hogy volt-e már nekem ilyen profin összerakott fotózásom. Zsolt egy külön tablót csinált képekkel, így már előre áthattam, mi az elképzelése. A fodrásszal, a sminkessel, a fotóssal és mindenkivel előre egyeztetett. Nagyon jó élmény volt” - áradozott Szöllősi Györgyi, aki kérdésünkre azt is határozottan leszögezte, a divat nem az ő világa. “Alapvetően kényelmesen és funkcionálisan öltözködöm” - mondta olyan határozottan, mint ahogyan a kérdéseit teszi fel az ATV képernyőjén.

Sipos Zsolt árgus szemekkel figyeli a rábízott sztárok közösségi oldalait, és azonnal jelzi, ha valami “nem tetszőt” lát. “Mindenkire odafigyelek, és szólok is. Itt nem csak egy vasalt ruha van kirakva nekik, egy kozmetikust, fodrászt, vagy bármit tudok javasolni, hogy jó kezekben legyenek. A magánéletben is” - mondta lapunknak az imázstanácsadó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés