Hirdetés

Újabb ATV-s műsorvezető ellen indul fegyelmi eljárás, megdöbbentő az oka

Nap Híre portré Nap Híre

Tóth Gézával is megismétlődött az, ami korábban többször Gajdos Tamással.

Rónai Egonnak, az ATV Egyenes beszéd műsorvezetőjének kellett megmentenie péntek délután az ATV Híradót, ugyanis Tóth Géza, a beosztás szerinti műsorvezető nem jelent meg adáskezdésre és mintegy másfél órát késett - számol be a Media1

Mindez alig több mint egy hónappal azután történt, hogy az ATV szerződést bontott egy másik híradós műsorvezetővel, Gajdos Tamással, aki november 12-én már sokadik alkalommal késte le az általa vezetett Híradót. Tóth Géza esetében ilyesmi nem fordult még elő, a csatorna ugyanakkor fegyelmi eljárást indít vele szemben is. 

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Media1-nek azt mondta: Tóth Gézával is megismétlődött az, ami korábban többször Gajdos Tamással, ezért nem a beosztása szerinti műsorvezető vezette az ATV Híradót. 

"Mindent megteszünk azért, hogy a számunkra fontos szakmai szempontokat érvényesítsük a televízióban, ezért nem tudjuk tolerálni az ilyesfajta fegyelmezetlenségeket egy híradós műsorvezetőtől és fegyelmi eljárást indítunk. Olyan kollégáról van szó, akivel ilyesmi nem fordult még elő, Tóth Géza hozzáállása eddig példamutató volt, de nem hagyhatjuk következmények nélkül a történteket. Már csak azért sem, mert ahogy péntek délelőtt bejelentettük, januárban épp bővíteni fogjuk a híradóink számát és jövő hét keddtől, mintegy másfél év után újraindul a déli Híradó, ami a szerkesztőségtől még több fegyelmet fog igényelni"

- fogalmazott a vezérigazgató.

Németh S. Szilárd azt is elárulta, hogy azt várhatóan január közepén jelentik majd be, hogy ki lesz a késései miatt novemberben a hírműsorokból azonnali hatállyal távozó Gajdos Tamás utódja az ATV Híradónál. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés