Hirdetés

Életveszélyes szeánsz: Will Smith is olyan rituálén vett részt, mint az egykori ValóVilág sztár

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról a Naphíre is beszámolt, törött csontokkal, életveszélyes állapotban találták meg egy szeánsz után a ValóVilág egykori sztárját. Egyes beszámolók szerint a siklósi erdőben szervezték meg a rituálét, ahol Ayahuasca főzetet fogyasztottak, azonban kicsúszott az irányítás a résztvevők kezei közül. 

A rendőrség az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adnak, annyit azonban tudunk, hogy a 2022. július 10-én este megtartott „szeánsz” részleteit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Az ügy érdekessége, hogy az Oscar-díjátadó előtt Will Smith is hasonló főzetet fogyasztott. Az 53 éves színész még az Oscar-balhéja előtt David Letterman műsorában mesélte el, hogy a főzet elfogyasztása után furcsa dolgokat hallucinált. Smith felidézte, hogy miután megitta a pszichoaktív gyógynövényes italt teljesen más módon látta magát. Hozzátette: ott ült és hirtelen látni kezdte, ahogy elveszíti az összes pénzét, az ingatlanjait és a karrierjét. Végül az egész élete tönkrement, tehát előre látta, hogy mi fog vele történni.

A színész összesen 14 ilyen szeánsz utazáson vett részt Dél-Amerikában. Az Ayahuasca főzetet sámánfőzetnek is nevezik, nagyon erős szer, ami gyakran erős hallucinációt okozhat, olyan embereknél, akik nem ismerik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés