Hirdetés

Kettészakítja a ValMar-t a TV2 és az RTL?

Nap Híre portré Nap Híre

Fontos szerepet kapott a ValMar duó egyik tagja az RTL ősszel visszatérő X-Faktor című tehetségkutató műsorában.

Azt korábban már az RTL bejelentette, hogy megújul a népszerű tehetségkutatójának a mentorcsapata. Az korábban már kiderült, hogy Gáspár Laci továbbra is a csapat tagja maradt, majd jött a bombahír, hogy mellé Majka csatlakozik az új csapathoz. A harmadik férfimentorról a Blikk rántotta le a leplet, ugyanis megírták, hogy a ValMar duó egyik tagja, Valkusz Milán kapta meg a fontos feladatot.

Ez pedig azt jelenti, hogy a duó két tagja más-más kereskedelmi csatornánál folytatja televíziós munkáját, ugyanis Marics Peti a konkurens TV2 egyik vezető arca lett az elmúlt években.

Valkusz a lapnak kiemelte, hogy mikor belevágtak a zeneiparba, akkor egyáltalán nem volt segítségük, teljesen egyedül tanulták meg a szakmát, így pontosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy az ember a következő szintre léphessen.

"Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni"

- fogalmazott, majd hozzátette, szeretne slágereket írni másoknak és együtt dolgozni több tehetséggel is, mégpedig producerként. "Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek" - árulta el Valkusz, aki igen komolyan veszi az új feladatát. Mint mondta, fontosnak tartja, hogy ne egyperces sztárokat fedezzenek fel a műsorban, hanem olyan énekesek karrierjét indítsák be, akik hosszú távon is megállják helyüket a szakmában.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés