Hirdetés

Vajna Timi feladta, könnyek között mesélt élete legnagyobb harcáról

Nap Híre portré Nap Híre

Az üzletasszony hosszú éveken át küzdött azért, hogy édesanya lehessen.

Vajna Tímea életében nagyon sok dolog történt, miután elhunyt a férje, a népszerű filmproducer, Andy Vajna. Tavaly például újra férjhez ment, azonban legnagyobb álma még nem teljesült.

Milliárdos párjával évek óta próbálkoznak, ám nem jártak sikerrel és nem jött még össze a kisbaba. Nemrég Tímea kendőzetlen őszinteséggel, könnyek között beszélt erről az érzékeny témáról, és közösségi oldalán is rendszeresen megosztja gondolatait a vele történtekről - írja a Blikk Rúzs.

A lap azt írta, hogy az üzletasszony négy vetélés után feladta a harcot.

"Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés"

- fogalmazott Andy Vajda özvegye.

A folytatásban arról írt, a sok hormonkezelés után „csak a fájdalom marad, főleg lelki, meg ciszták, vetélés, hormonzavar”. Hozzátette: sokaknál sikeres az eljárás, másoknak utóbb természetes módon sikerül teherbe esniük. Érzékeny témának tartja ezt, aminek szerinte spirituális vonatkozása is van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés