Hirdetés

Drámai szavak Vajna Timitől: "Minden fiatal lánynak üzenem, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit"

Nap Híre portré Nap Híre

Az üzletasszony közösségi oldalán őszintén beszél a teherbe esésért folytatott küzdelmeiről. 

Egy korábbi posztjában azt írta, az elmúlt két évben négy babát veszített el. Vasárnap délelőtt korlátozott ideig elérhető Instagram-történeteiben a petesejtek lefagyasztásáról írt.

"Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés"

– fogalmazott Andy Vajda özvegye a 24.hu szerint, aki tavaly újra férjhez ment. Azzal folytatta, hogy természetesen vannak kivételek, és bár ő is hisz a sorsban, a biológiai adottságokkal, illetve azzal is számolni kell, hogy sok petesejt nem éli túl a fagyasztást, és ezáltal nem sikerül a beültetés.

Azt írta, szerinte a testi és lelki megtisztulás, valamint a stresszmentes életvitel segíthet, „és a jó Isten”, de persze a legjobb, ha fiatalon terveznek a párok babát.

A folytatásban arról írt, a sok hormonkezelés után „csak a fájdalom marad, főleg lelki, meg ciszták, vetélés, hormonzavar”. Hozzátette: sokaknál sikeres az eljárás, másoknak utóbb természetes módon sikerül teherbe esniük. Érzékeny témának tartja ezt, aminek szerinte spirituális vonatkozása is van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés