Hirdetés

Azt pletykálják, összejött Vajna Tímea és Arnold Schwarzenegger - megszólalt egy bennfentes

Nap Híre portré Nap Híre

A pletyka terjedését az is segítette, hogy a Terminátort nemrég egy ismeretlen nővel is látták csókolózni, és állítólag már nincs együtt Heather Milligannel, vagy legalábbis nem felhőtlen a boldogságuk.

Hetek óta lázban tartja a külföldi sajtót az a szóbeszéd, miszerint a közel 4 éve elhunyt filmmogul özvegye, Vajna Tímea olyan közel került a 76 éves Arnold Schwarzeneggerhez, hogy már jóval több van köztük, mint barátság. Timit és Schwarzit többször is látták bringázni Kaliforniában, és az a bensőséges pillanat sem kerülte el a lesifotósok figyelmét, amikor a volt kormányzó Timi szájára adott egy cuppanós puszit - írja a Ripost

Egy rejtélyes informátor szerint "Arnold élvezi az életét, és nagyon bejön neki Timi". 

"Még nem hivatalos a kapcsolatuk, de a közös barátok látják, hogy bánnak egymással, és azt gondolják, hamarosan bejelentik, hogy együtt vannak. Már az első perctől érezhető volt köztük az összhang, és bár nem sietik el az ismerkedést, imádnivaló párt alkotnak. Folyton nevetgélnek, Timi igazán fiatalon tartja Schwarzeneggert" 

– árulta el a bennfentes, aki azt is hozzátette, Timi és Arnold közös barátok révén ismerkedett meg.

Azonban a lap hozzáteszi, csak arról lehet szó, hogy Arnold és Timi között nincs több barátságnál, és mindig van közös témájuk, hiszen már Andy Vajnának köszönhetően is ismerték egymást. Ezt erősíti, hogy a bringázások alkalmával Timi régi-új kedvese, Zoltán is feltűnik a képeken.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés