Hirdetés

Kellemes utazásra készült egy fiatal nő, de ami reptéren történt vele, arra legrosszabb rémálmaiban sem számított

Nap Híre portré Nap Híre

Egy fiatal texasi lány egyedül utazott volna, a repülőtéren azonban olyan üzenetet kapott, hogy a hideg is kirázta. A történteket meg is osztotta a követőivel.

A texasi influenszer a repülőtérről jelentkezett be, hog megossza a követőivel a bizarr élményt: „Srácok, a reptéren vagyok, és a legijesztőbb dolog történt velem” - kezdi a felvételén, miközben láthatólag siet. Egy meg nem nevezett városban való leszállás után Kirsten hirtelen kapott egy sms-t. Egy idegen férfi írta, aki szintén a reptéren tartózkodott. „Szia Kristen, a nevem Nate” - kezdte a sorait, majd azt is közölte, hogy mit szeretne a lánytól – írja a Twn.

„Megláttalak, és úgy gondoltam, hogy olyan gyönyörű vagy, ezért meg kellett találnom a módját, hogy beszéljek veled. Megláttam a számodat a csomagcímkén, és úgy döntöttem, hogy írok neked egy sms-t. Ígérem, ez nem olyan furcsa, mint amilyennek látszik! Adsz egy esélyt egy srácnak?" - állt a lánynak címzett sms-ben, amit ki is posztolt az oldalára.

Kirsten azonban egy kicsit sem gondolta ezt az egészet romantikusnak, sőt, számára a Nate nevű férfi közeledése egyrészt bántó, másrészt ijesztő. „Először is, rosszul írta a nevemet” - dühöng a nő TikTok-videójában. „Másodszor, ha annyira akart velem beszélgetni, miért nem jött oda hozzám, és beszélt velem, mint egy normális emberrel?”.

A lánynak egy másik félelme is van: mi van, ha a férfi nem csak a mobiltelefonszámát írta le, hanem a többi személyes adatát is, ami a csomagcímkén volt? „Azért is különösen nyugtalanít, mert a címem is rajta van a poggyászcédulámon, tehát a férfi esetleg tudhatná, hol lakom most” - mondta a lány, akinek fogalma sincs, mikor és hol láthatta meg a férfi a bőröndje címkéjét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés