Hirdetés

Robban a bomba: Haaland a Barcelonához igazol?

Nap Híre portré Nap Híre

Erling Haaland három év alatt három bajnoki címet nyert Angliában, megdöntötte a Premier League gólrekordját is és minden sorozatot megnyert a Manchester Cityvel. A sajtóinformációk szerint szerint a norvég gólgép elhagyhatja Angliát.

Mióta Erling Haaland a Manchester Cityben futballozik, azóta az összes bajnoki címet a klub nyerte el. Érthető, ha a norvég focista új kihívást keresne magának, ráadásul a Sport365 szerint az sem kizárt, hogy a sikeredző, Pep Guardiola 2025 nyarán elhagyja a PL-gigászt. A lap megjegyezte azt is, hogy Haaland nem tud egyelőre megegyezni csapatával az új szerződésről, mert ő szeretne bele egy nem mindennapi záradékot, de a Citynek ez kissé ellenére van.

Ezen okok az El Nacional szerint azt vetítheti előre, hogy Haaland elhagyhatja Angliát. A focista úgy érzi, lejárt az ideje a Szigetországban és várja őt Spanyolország, valamint feltehetően a Barcelona.

A katalán gárda állítólag régóta figyeli Haalandot, azért is, mert Robert Lewandowski szerződése két év múlva lejár, így adná magát egy esetleg csatárigazolás. A portál ugyanakkor megjegyezte: a Barcelonának nagyon tágra kell nyitnia a pénztárcáját, ha szeretné megszerezni majd a világ jelenlegi leghatékonyabb támadóját.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés