Hirdetés

(18+) Sokkoló tragédia: kizuhant a negyedik emeletről egy hároméves kisfiú, szörnyethalt

Nap Híre portré Nap Híre

A gyermek nem élte túl a zuhanást, a helyszínen életét vesztette.

Valóra vált rémálom történt hétfő reggel egy Missouri állambeli lakótelepen, ugyanis kizuhant egy paneház negyedik emeletéről egy hároméves kisfiú. A gyermek élettelen testére a járókelők találtak rá, a kisfiú mozdulatlanul, összezúzódva feküdt a földön.

Azonnal megindult a nyomozás, majd kiderült, hogy a lakótelep egy nyolcemeletes házában él a kisfiú. A családjának a negyedik emeleten van bérleménye, ott élnek a gyerekkekel. Ebből a negyedik emeleti lakásból zuhant ki a kisfiú - írja a Bors.

Az egyenruhások kihallgatták a szülőket, akik elmondták, hogy az ablak zárja meghibásodott, így nem lehetett azt bezárni. Átalánban egy cső segítségével rögzítik, és már tavaly óta könyörögnek a főbérlőnek, hogy javítsa meg. Most azonban nem rögzítették a csövet, a hároméves kisfiuk ezért megbillent és kizuhant az ablakon.

Amikor észrevették, megpróbálták megmenteni, sajnos azonban már késő volt, és a gyerek meghalt. A szülők ellen vádat emelhetnek gondatlanság miatt, és akár börtönbe is kerülhetnek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés