Hirdetés

Szívszorító: borzalmas emlékeket idézett fel az iráni rakétazápor az izraeli-magyar túsz családtagjaiban

Nap Híre portré Nap Híre

X-oldalán közzétette bejegyzésben számolt be az iráni rakétatámadás éjszakájáról a kétgyermekes anyuka, Lisaj Lavi Miran, annak a magyar-izraeli férfinek a felesége, akit tavaly októberben raboltak el a Hamasz fegyveresei otthonából, a családja mellől.

"Nehéz éjszaka volt. Roni és én kirohantunk a zuhanyzóból, amikor a légiriadó megszólalt. Lefagyott és azt kérdezte tőlem:  "Ez azt jelenti, hogy ŐK visszajönnek?" - írta a közösségi oldalán Lisaj, aki most egyedül kényszerül gondokodni két kislányáról, miután Omri Mirant, a férjét szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt elrabolták a Gázából érkező terroristák

Irán több mint 180 rakétával támadta meg Izraelt kedd este, mindenütt szólt a légiriadó, így a magyar-izraeli túsz családjának az otthonánál is. A felesége és lányai éppen fürödtek, amikor megszólaltak a szirénák. Mint fogalmazott, még mindig kísértik a rémképek az elrablásának napjáról – írja a Hetek.

A bejegyzését Lisaj így folytatta: "Majdnem egy éve volt, hogy ugyanígy kezdődött a nap, amikor ŐK elvitték az édesapjukat. Megnyugtattam Ronit, Alma pedig nevetgélt, és minket is megnevettetett. Odakint ismét csend lett, de belül sosincs csend - csak arra tudok gondolni - hol van az én Omrim???"

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés