Hirdetés

Undorító dolgot művelt Meghan Markle, most kiderült a titok

Nap Híre portré Nap Híre

Elképesztően viselkedik a hercegné az alkalmazottaival.

Meghan hercegné botrányos viselkedéséről még több információ derült ki, érdekesség, hogy most nem brit, hanem amerikai források beszéltek arról, miért is olyan gyakori jelenség, hogy felmondanak a sussexi házaspár alkalmazottai.

A The Hollywood Reporter egy terjedelmes cikket szánt annak, hogy Harry herceg és Meghan hercegné mellett miért nem tudnak megmaradni a beosztottjaik - írja a Femina. Amikor még a koronát képviselték, már akkor is számos udvaronc mondott fel náluk, pedig közülük többen is már hosszú évek óta szolgálták a királyi családot. Hiába kezdtek új életet az Amerikai Egyesült Államokban, a hercegi pár háza táján továbbra is magas fluktuáció van.

Josh Kettler, a Santa Barbarában élő tanácsadó a hercegi pár kabinetfőnökeként szolgált, azonban a férfi még augusztusban, mindössze három hónapos munkaviszony után felmondott, így ő lett a legújabb tagja az egyre bővülő Sussex Survivors Club-nak (magyarul Sussex Túlélő Klub), ahogyan néhány korábbi alkalmazott nevezi magát. Kettler előtt ott volt Toya Holness, aki 2022-ig volt a sajtótitkáruk, és Christine Weil Schirmer, a Pinterest egykori kommunikációs igazgatója, ő 2021-ben mondott fel Harry és Meghan PR-vezetőjeként. Ugyanebben az évben távozott Samantha Cohen, a hercegné legfőbb segítője és magántitkára. A lista még ennél is hosszabb: felmondott még Catherine St-Laurent, aki egy évig volt a sussexiek jótékonysági szervezetének, az Archewellnek a vezetője, Ben Browning, aki Harry és Meghan dokumentumfilmjét a Netflixre juttatta, és a marketingfőnökük, Fara Taylor.

A források ijesztő dolgokat állítottak.- Mindenki retteg Meghantól. Lealacsonyítja az embereket, nem fogadja meg a tanácsokat - fogalmazta egy neve elhallgatását kérő informátor.Állítólag mindketten rossz döntéshozók, gyakran meggondolják magukat, amivel még inkább megkeserítik a beosztottjaik hétköznapjait.- Harry nagyon-nagyon bájos ember - egyáltalán nem nagyképű -, nagyon sok mindenben engedékeny. Meghan viszont egyszerűen borzalmas.

Már a palotában is vizsgálat indult Meghan zaklató viselkedése miatt, ez a helyzet semmit nem változott az elmúlt négy év alatt. A beszámolók szerint hajlamos dühkitörésre, és hajnali öt órakor már dühös emailekkel bombázza az alkalmazottait.- Nagyon könyörtelen. Úgy masírozik körbe-körbe, mint egy magas sarkú cipőben járó diktátor, füstölög és parancsokat osztogat. Láttam, ahogy felnőtt férfiakat is könnyekig ríkatott.Még egy gúnynevet is kapott, bonyolult hercegnének nevezik a háta mögött.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés