Hirdetés

Röhejes mesével próbál kibújni a felelősség alól az újpesti gázoló

Nap Híre portré Nap Híre

Hétfőn halálos baleset történt Újpesten, amelyben egy férfi életét vesztette. A vétkes sofőr azonban elmenekült a helyszínről, így a rendőrség hajtóvadászatot indított ellene. A rendőröknek csütörtökön sikerült elkapniuk a halálos baleset okozóját.

Kiderült a balesettel kapcsolatban az is, hogy egy középkorú férfi volt a halálos áldozat, aki mellett az autóban utazott a 14 éves lánya is, akinek végig kellett néznie az édesapja halálát. A gyermeket szintén kórházba kellett szállítani, szemtanúk szerint sokkos állapotban volt, amikor kimentették a roncsból.

A gázolóról az elfogása után kiderült, hogy M. Péter nem először került összetűzésbe a hatóságokkal: korábban felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt is felelnie kellett. Az RTL Híradónak sikerült megszólaltatnia a férfi ügyvédjét, aki elárulta, hogy miért szaladt el vérző fejjel az ügyfele a helyszínről:

az ügyvéd úgy fogalmazott, hogy azért futott el M. Péter segítségnyújtás nélkül, mert a fejét ért ütés miatt emlékezetkiesése lett és nem tudta, hogy hol van.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés